Zo gaan wij te werk

Onze werkwijze om tot
het gewenste resultaat te komen.

Werkwijze Onlinecreatie

Samenwerken de basis voor succes

In de samenwerking met opdrachtgevers werken wij open en transparant. Dit levert het beste resultaat op. In een samenwerking is het belangrijk voor Onlinecreatie om de opdrachtgever goed te leren kennen en alle informatie tot ons te nemen. Deze input gebruiken wij om een website te realiseren die persoonlijk is en aansluit bij de wensen van de opdrachtgever.

Stapsgewijs maar wel flexibel

Stappenplan voor de
realisatie van een website.

Stap 1

Kennismaken en voorstel

De start is een vrijblijvend gesprek waarin we uitgebreid kennismaken met de opdrachtgever. Wij bespreken de wensen en eisen en het resultaat wat de website moet opleveren en stellen vervolgens een voorstel op. Hierin staat een plan van aanpak en een overzicht van de kosten. Dit leggen we voor bij de opdrachtgever.

Kennismaken / doelstelling / oplossing / offerte / akkoord

Stap 2

Inhoud en design

Na een akkoord gaan we van start. In overleg met de opdrachtgever stellen wij de inhoud van de website vast. Welke pagina’s komen er? Hoe ziet de menustructuur eruit? Wat zijn de conversie elementen? Wie zorgt voor passende content? Als dit helder is, realiseren wij een schematisch klik-model van de website. De werking hiervan testen wij uitgebreid. Vervolgens werken wij dit uit in een mobiel- en desktopdesign van de website.

Content / wireframe / ux design / huisstijl / design / responsive

Stap 3

Development en testen

Als het design staat, starten wij in een ontwikkelomgeving met het development ofwel het bouwen. Het WordPress CMS is de basis van de website. Zodra de bouw is afgerond vullen wij de website met content. De algemene werking van de website en eventuele bijzondere functionaliteiten worden uitgebreid getest. Indien gewenst of noodzakelijk test de opdrachtgever de website ook.

Coderen / WordPress / website / webshop / koppelingen / avg / testen

Stap 4

Livegang en vindbaarheid

De website is klaar om live te gaan. Vanaf de testomgeving plaatsen wij de website online op het echte domein. We stellen de server van de website in, zodat de website optimaal en snel werkt. Vervolgens laten wij de website indexeren door zoekmachines. De positieve SEO waarde van de (eventuele) oude website redirecten wij naar de nieuwe website.

Snelheid / Google / Bing / seo / handleiding WordPress cms

Stap 5

Optimalisatie en onderhoud

Nadat de website live is gegaan, is er snel verschil te zien in de resultaten die de website oplevert. Om dit resultaat verder te verbeteren stellen wij in overleg met de opdrachtgever een passend vervolgtraject op. Wij zorgen ervoor dat de website goed blijft functioneren door middel van proactief onderhoud.

Meten / Google Analytics / Hotjar / online marketing / onderhouden

Zo werken wij

Langdurige en gelijkwaardige samenwerking

Onze insteek is om een langdurige samenwerking aan te gaan met onze opdrachtgevers. Wij werken graag zo veel mogelijk samen en leren de opdrachtgever echt goed kennen. Een gelijkwaardige relatie tussen beide partijen is in onze ogen een belangrijke voorwaarden voor het behalen van online resultaat.

Voorwaarden / samenwerking / langere termijn / online resultaat

Wij werken o.a. met

WerkwijzeWerkwijzeWerkwijzeWerkwijzeWerkwijze

Wij komen graag in contact met je.

Bezoekadres

Zwitsal Apeldoorn / Het Element / Vlijtseweg 130
7317 AK Apeldoorn

Postadres

Termaaden 46
7316 MZ Apeldoorn